Tjejer håll med mig..

Ååhhhhhhhhhhh... ge mig en kraaaaam! :( ♥

stenbumling

Imorse när jag var påväg till skolan (med bil denna gång tack & lov) så kände jag mig sådär illamående igen som jag berättade om sist. Min syn var fortfarande kvar, men iallafall. Jag mådde inte bra och så stannade jag hemma.
Och till råga på allt så när jag lyckats somna i soffan, vaknar jag med en evigt lång kramp-attack i mitt ben! FY FAN, jag började nästan gråta och blev asrädd för jag fattade ignenting ;s Tyckte lite synd om mig själv då, ligger och ropar typ "Aah vafan händer? AAJ mitt ben!" Fast nu känner jag mig mycket bättre! :)
Jag väntar på att en lussebulls- deg ska jäsa klart ♥ Om någon vågar smaka dom sen haha. Brorsan sa "Va bra att du bakar när du mått illa!" och så ger han mig en dunk i ryggen, haha.
Nu käkar jag sten!
med choklad i, det ser ut som ett hjärta :')

Nougat

Brorsan kom upp med några bitar nougat till mig haha. Mumma! :)
Nu bloggar jag (NÄHÄ? nej men på en annan blogg också), och så ritar jag och lyssnar på musik :)
Ha en bra kväll ♥
Haha favorit i repris verkligen! Det är Maja med mitt ansikte :d

Elgitarr

Ska äta mellanmål nu & sen gå till bussen mot lektionen :) Haha, jag är fortfarande så glad för att snön är här!
Kram


DET SNÖAR

När Sofie messade mig att det snöar hoppade jag upp ur soffan sprang mot fönstret och såg stora snöflingor falla ner utanför. Jag bara "OOOMG, JAAAA DET SNÖAR!!! KOLLA HÖRNI!! SNÖÖÖÖÖ!!!!!!" :DDDDDDDDDD
Sen hoppade jag runt som en tok av lycka haha. Åhh va mysigt att det kom första advent ♥

LOOOVE


Slapp dag

Jag la mig 20 över fem i morse.. & så gick jag upp ca tre. Resten av dagen har jag kollat på gamla disney filmer och spiderman 1!!! OH YEAH GOOD STUFF :D
Nu sitter jag med lillasyster och hon vill att jag ska sluta skriva nu såå.... hejdå!

jag älskar ketchup<3/lillasyster

/ tha sisters

TJA

Hell yeah!! Kanske är för stor för chokladkalender egentligen, men vafan. Choklad är ju så nedrans delikat! Fick av morfar innan han åkte hem igen :)
Sitter här och dricker... vatten. Har inget mer att säga faktiskt.
Ska sova snart tror jag, fast jag kanske ska kolla på någon film.. Jag får väll se. Är inte trött. Alls. Bara lite illamående..? Kanske behöver sova ändå höhö.
TAGGA SKRÄCKFILM MITT I NATTA! själv. eller nej.. JO! jag får väll skylla mig själv -.-''
hejdåå

AMNESIA FÖR FAN

AAAAAAHHHHHHMEEESHIIIAIAIAIAIIAIAAAAAAAAAAH
iiihihihihihi :D♥

trötter

Nu ska jag sova.. Goodnight world ♥ Vill inte vakna imorgon.

plugg med majsan

Nu är jag hemma hos Maja! ♥ Vi har precis ätit middag och nu tänkte vi plugga. Vi har vitchoklaaad :) Blir hämtad efter åtta.
En bild på oss från nu och en från skolan.

jag, maja & getost(sofie)

Ny header!

Åh jag är jättesupernöjd med den! ♥ Blev liksom mer "fin & söt" än den andra tycker jag. Tryck f5 om du inte ser den.
Just det, ni kanske märkt att jag fixat en personlig ikon i adressfältet? Ser ni den coola mustachen haha! :D
Vad tycker ni om headern?

Sjuk

Jättekonstigt verkligen.. Jag mådde bra imorse, och sen när jag åkte buss mot skolan försvann min syn och det blev suddigt och svart & jag började svettas. Jag blev yr och trodde jag skulle spy, så jag skynda mig ut vid nästa busshållsplats och hulkade & min syn var fortfarande borta. Inte kul, inte kul :s
Så jag tog nästa buss hem igen. Sedan slocknade jag i soffan.. Nu kollar jag på MTV, degrassi och nyss på awkward. Good stuff, good stuff ;)

/t


iPhone... Nuuu

Hejhej, jag kom precis hem från skolan nu. Ska ta mig lite special k, mumma :) Har installerat blogg.se appen nu på iPhonen som vi har hemma så jag bloggar från den nu :)
Vill ha den hääär telefonen nuuu...
Jag ska öva lite elgitarr strax och sen ta bussen till lektionen. Vi hörs!
här ser man bättre mönstret på min fondvägg ;)


Nytt från IKEA

Kom hem från Ikea för ett tag sedan med massa skaker, tidiga julklappar :) Supernöjd med allt! Gardiner, skrivbordslampa, myslampa, lådor, lakan-set, överkast & byrå.
Jag har skruvat ihop lådorna och lampor nu, och fått besök av morfar :D
Träffar honom supersällan eftersom han bor typ 57 mil bort på västkusten.. Så det var kul! Fick en söt rosa blomma att ha i mitt rum i fönstret :) Nu ska jag be pappa om hjälp att skruva ihop byrån så att jag äntligen kan packa upp mina kläder från sopsäckar haha.
Ni märker att jag tänker satsa på lila/plommon och svart & vitt i mitt rum?

Sleepy tajmu

Vi ligger i sängarna nu och kollar på tv. Skumtomtarna är slut och colan är borta, och vi har gjort oss i ordning för natten. Ikea imorgon, byrååh.
Avslutar med några bilder från kvällen :) åh man är ju så cool som dansar mot fantan..!


Hos Sofie<3

vi har det så ruuligt c: Vi spela in en asrolig(enligt oss)/creepy video och la upp på våran blogg. just det, kolla i länkarna så ser ni vad vår blogg heter! Do it now biaatch ;)

Vi har kollat på saw 2 och direkt efter ville jag se trean, men hon bara nej.. :(
Hahaha, Sofie helt nyss: "and then i could rape you a littöl bit.." jag: ":O!"
Vi äter skumtomtar o slukar cola!

Hon har mössan för ansiktet på sista bilden xd


http://kineskakorna.blogg.se/
You know you want to... ^^

 


Mot Sofie!

Ska sova över där ikväll :) Tar med mig big pack påse med skumtomtar haha. Imorgon ska jag och pappa till ikea, det blev inget idag för han ska bort nu, så han och jag tar bussen till centralen nu och där byter jag buss till Sofie.
Vi hörs imorgon lite senare, eller ikväll vi får se.
sofie o jag i falun♥

Fondvägg

Fick en tidigt julklapp av pappa lite tidigare idag. En bärbar dator, inte helt ny men den duger för mig. Jag tröttnade på min stationära, nu låter jag väldigt bortskämt när jag skrev så, men har bara haft stationära sen jag var liten :3
Mitt rum i nya huset är klart i helgen! wiie nu slipper jag sova i vardagsrummet haha.
Den är väldigt mörklila med mönster på sig, ser svart ut :)

HON

Fick mer läsare idag än vad jag brujar, najs najs! :)
Nu är jag uppe sent igen, men jag är ju nattuggla... Ska göra mig i ordning nu, borsta tänderna osv. Sen ska jag läsa min älskade bok som är så spännande och romantiskt så man dör lite :) House Of Night- serien är helt jävla sjukt bra och jag tipsar er som vill läsa spännande, romantiska, kusliga och sorgliga böcker om magi, kärlek & död! ♥

Fürishov

9-10 var det hjärt & lungräddning + 800 meter simning. Och 10-13 var det fritt bad! Skitnice, och sen när jag kom hem somnade jag i soffan haha. Kollade nyss på family guy film och nu är det jag på erik & mackan :)
Orkar inte med datan nu!

hejdå

Plugghest

Sitter här och pluggar hur sent som helst för att jag inte alls är trött! Speedad snarare. Pluggar svenska som jag ska redovisa imorgon. Min mobil är cp. Vill ha en i Phone 4s... Som en viss person har! *Sofie* >:( ♥ Sen ska jag ta mig en dusch. Hoppas att jag är något tröttare då, om inte ska jag läsa nya boken som jag köpte igår med Sofie på stan :)
 House Of Night in my heart 4-ever ♥


HEJ OMG HEJEEHEJEJEHEJH :DD

Hej....ehm jag vet inte vad jag ska skriva...
tea är en kineskaka btw.
hejdåå c:
// sofiiiiieee <3

Waynes Coffee

Hej hej, jag sitter på waynes coffee med Sofie nu. Hon har ju en iPhone så jag kan blogga från den höhö ;) Jävligt skön känsla att hålla i en :( Aja, jag käkar kladdkaka & hon med. Snart ska vi hem till mig fast middagen får bli (mycket) senare. Ha det gött!


Sorry sorry

asdålig bloggning, men ni vet varför. no internet.

Idag var jag inte i skolan, utan eftersom jag är med i elevrådet var jag på någon kurs/föreläsning om hur och vad man kan göra bättre i elevrådet (skolan). Det var så kul! Hahahaha Pontus (26) var så skön, han höll i föreläsningen. Han var som en stört go farbror typ, enligt mig haha! Kopiera & sök på det här bara så förstår ni: http://www.facebook.com/pages/Sveriges-Elevr%C3%A5d/156586261047649
Han sa att vi skulle uppdatera deras facebook sida tillsammans, men ingen kom på något att skriva så HAN skrev den översta statusen, det med 11 11 11 osv. xD

SHIT! Idol har ju börjat!! Gooooodis väntar :D  Btw, Sofie är en kaka =)
Kan visa bilder i morgon, måste draaaa

Heeej

Nej tyvärr fick vi inget internet idag då... Det var någon 'grej' i marken som var av så internet kommer inte att funka. Fast pappa ska fixa internet så snart som möjligt :) Sover hos mamma ikväll för att jag kände för det, så jag har interneeet!
Min dag: Skola, stanna kvar efter ph -samtal (personligt handledarsamtal, en 'grej' på kunskapsskolan), tog bussen hem och kom hem typ 10 i 17 och åt middag osv. Inte så mycket mer med det.
Kan ju surfa och så i mobilen, men det är inte samma sak :( Önskar -som många andra- att blogg.se hade en app (inte bara för iPhone).

no internet

Mitt liv är öveeer. Nej men en kille kommer och fixar det på onsdag, då blir det bättre bloggning!!
Nu ska pappa ha SIN jobbdator som jag inte får låna :(

Inflyttad!!

Bloggar från Mia nu, yay c:
Wiiiiie är jätteglad för att vi är klara med flytten till Huset :D Dock så är det ju såklart inte klart I huset än på ett tag, men det är påväg :) Mitt rum är inte helt färdig byggt än men det blir klart efter tisdag, för jag ska välja tapet till en fondvägg på tisdag kväll ;) Jag tycker det är jättekul att flytta för då får man liksom ett helt nytt eget rum som man kan bestämma hur det ska se ut!
Pappa ska försöka fixa internet imorgon kväll så kommer troligen kunna blogga mer sen ♥

Mobilinlägg

Ledsen for lite dalig uppdetering, men jag flyttar ju faktiskt imorgon! Internet har varit dott sedan nagra dar tillbaka har hos pappa, sa ni far forsoka klara er utan DESVENSKABOKSTAVERNA just nu :/ Har packat sedan jag vaknade, och antligen ar mitt rum helt i lador :) Flyttlastbil imorgon till uppsala!! Bloggpaus om inte annat i nagra dagar nu.

Taggade tjejer..

Maja och jag FÖRE beskedet.
Nu ska jag lyssna på Rihanna och tröstäta resten av min Ben & Jerry's Half Baked... Ha en bra kväll ni andra ♥

Rihannas konsert inställd

Jag är så ledsen, deppig, förbannad, besviken och arg. Fick dock lite gratisprylar i globen som tröst.
Jag har sett fram emot den här kvällen HELA ÅRET. Jag köpte en tisha med Rihanna på för 300 spänn, sitter och är sjukt taggad tillsammans med Maja inne i Globen. Och så kommer några gubbar upp på scenen och säger: "Vi har ett fruktansvärt tråkigt medelande. Konserten har blivit inställd för Rihanna har fått ett återfall, vi är hemskt ledsna.."Jag och Maja bara skrek: Buuuuuh! Precis som alla andra. Jag tänkte också, "Stackars henne"...
Krya på dig Rihanna ♥

All Time Low

Är jag ett retard äpple om jag säger att jag upptäckte the most awesome band ever nu? All Time Low's låtar är fan bäästa låtarnaa någooonsin!!!!! ♥
SÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTAA!!!!!

Sjuk

Japp, jag kände det på mig igårkväll.. Jag var utomhus hela kvällen med Hilda, Maja och Karolina. Åh vad jag har saknat en sån där tjejkväll med dom! ♥ Efter spökvandringen gick vi och skrämde Pawo utanför hennes fönster haha. Jag kände hur min hals blev värre, och mycket riktigt. När jag vaknade imorse kunde jag knappt andas för att min hals var så tjock. Ännu mindre prata..
Så nu har jag tvingat min snälla mor att köpa halstabletter och Ben & Jerry's,. Ska försöka ta kål på förkylningen med det och varma sockor o filtar.

RSS 2.0