Jag saknar dig

Filmen var så himla jävla bra! Det är en av mina favoritfilmer nu... Jag grät i princip hela filmen men skrattade också. En perfekt kombination tycker jag, det ska vara roligt men också känslosamt.

Det var liksom en film som gör att man tänker mycket på "saker" i efterhand. Man ska uppskatta det man har innan det är försent.

a star is travelling thru space and time

Åh jag ett stjärnfall när jag kom hem! Jag älskar känslan man får i kroppen och man blir bara helt glad och faschinerad. Hoppas att min önskning slår in bara...

Filmstaden

Schena schena!
Ikväll ska jag på bio med Hilda i Uppsala. Vi ska se filmen Jag saknar dig :) Jag har läst lite mer än halva den boken (jag har en känsla av att jag skrivit det förut?) och den är jättebra verkligen.
Så det ska bli kul ikväll ♥

Studiedag

Idag är det ingen skola för min del, för det är studiedag. Jag är supertrött fast jag somnade rätt tidigt igår. Håller på att somna hela tiden! Fast jag gick upp 7.30 i morse för att åka till tandläkaren, så det är nog därför. Jag hade inga hål så det var skönt att få höra :)

Kommentera gärna om ni gillade teckningarna i inlägget under.

Suprise!

Före:
Efter:
bilden till höger är från i morse så jag ser lite trött ut.
Min nya percing! :D i vänstra örat igen. Så nu har jag en i det högra och 2 i det vänstra. Yaaaaayy är skitglad! Jag har velat ha det jättelänge nu.
Teckningarna är kanske inte det mest fantasifulla men ah. Här är dom iaf;
Twilight<3
/media/6562-3966/DCIM/100MEDIA/IMAG3312-1.jpg
Skrillex<3

Min dag

Jag sov bara 4 timmar inatt och har varit pigg hela dagen! Det fattar jag inte med mig själv, sover jag lite är jag pigg hela dagen. Men sover jag vanligt (typ 8 timmar) är jag trött hela dagen och håller på att somna ibland :(
Så idag har jag varit jättepigg.
Morfar har kommit hit också, kul :) Han bor typ 57 mil bort på västkusten..
Jag visar bilder i nästa inlägg på teckningarna och min nya frisyr + en till sak ;)

En nackdel

Man blir väligt grå om fingrarna när man ritar och sotar! Men fint blir det :)
Ska jag lägga ut en bild på de teckningarna jag ritat de senaste dagarna? Kommentera isf ett "ja".

Är hos Sofie :)

Just nu äter hon middag och jag har så länge beslagtagit hennes dator för att blogga.
Vi har ätit special K och flummat! Och sen gått till en lekpark haha xD Men det började regna.. Så vi gick hem till henne igen och kollar på Shane Dawson ♥ Som vi båda ÄLSKAR.

Kram

a new world

Jag läser ju som sagt Twilight. Det är precis som på bilden när jag läser boken, den är bara så otroligt bra! Alla som inte läst den än, läs den. Ni kommer att bli fängslade och beroende.

New York . . .

På senaste tiden har jag blivit helt fängslad av New York! Staden är bara så vacker och häftig :)
Jag vill bo där något år när jag blir tillräckligt gammal.

God natt "bloggen"

Det känns konstigt att man säger "Hej bloggen!" eller "God natt bloggen!" tycker jag. Jag menar, det är ju inte själva bloggen man säger god natt till? Det är ju er läsare! :)
Jaja, nu ska jag gå och lägga mig efter en lite trött dag. Och ja, klockan är alldeles för mycket så det blir ännu en trött dag i morgon.
'
God natt!
Naglar jag vill ha...
Ps. Jag har ett nytt typsnitt på texteni inläggen, så om ni inte ser det... tryck på f5! ;)

Sälja huset - CHECK!

Äntligen är huset sålt. YES!! Är skitglad :D Så nu flyttar vi i början av november. Känns som en evighet, men det bli iaf av nu :)
Nu övar jag på Wonderwall med Oasis igen för jag har elgitarr klockan 17.
Vi hörs ♥

You're such a geek

♥jagälskartwilight♥

Jag ska ta en dusch nu och sen äta middag. Gõtt! Just det, jag har inte berättat att jag har klippt mig. Ja, ni har sett mitt superlånga hår på några bilder, och det känns bara så skönt att det är borta!
Nu är det uppklippt med snedlugg och ungefär till bröstet- långt :D
Ni kan få en bild när jag är duschad. Kanske i morgon ;)

Ett collage jag gjort nyss


Är med Hanna!

Vi hämtade henne ungefär 14-15  och nu ska vi snart ta bussen hem till henne och jag ska sova över där :) ♥
Då blir det typ Billys Pizza eller japanska nudlar, ASGOTT. Är skithungrig... Så det blir nog inget mer bloggande idag.

________________________ TYPE TEXT


Hilda

Efter skolan träffade jag Hilda som jag inte varit med på veckor! Så det var mys :) Hon fick gäster men ringer mig snart och då ska vi vara hos mig, för det är FF! För pappa och Mia är i sthlm på någon fest på en båt.
Nu ska jag käka lasagne och vänta på att Hilda ringer. Jag har fortfarande min chokladkaka så den ska vi käka upp sen... och glass kanske? ;)

Skrillex in my heart


Nattï + svar på kommentar

Det var brandövning i skolan idag och det gick väldigt bra och smidigt, så min lärare var nöjd med oss :)
Nu ska lag läsa Twilight! Mitt hår luktar jäättegott just nu haha.

- har du den där muggen?!!!!
svar till Hanna: Nej, jag hittade bilden på google :d

Titta vad jag fick av pappa

Hihi, jag fick det för att jag röjde upp i hela huset lite innan dom som kollade på huset kom.
Tack!

Nu är jag med Majsan

Vi kom hem ungefär kvart över tre och åt mellis. Sedan kom det några och kollade på mitt hus, som är till salu.
Vi har varit ute och gått mycket och tagit bilder :)
Jag flyttar den 7 Oktober ungefär till Uppsala! Och 2012 i maj ungefär kommer Maja att flytta till samma gata som jag bor på då! :D Det ska bli så kul att få ett nytt rum och intreda det och så. Älskar att inreda!
Kram

Haha fin !
Jag försöker få tag i mina nycklar som hänger på en gren :P
Maja ♥
Ja, vi sopade ett tak haha.

Mys

Jag har precis satt på mig mina nya leggings och en mama-tröja :) Jag ska sätta mig och kolla på tv och sen läsa lite Twilight och dricka en kopp té. Myys!

H&M Magazine Höst 2011

Jag visade den här i förra bloggen, men jag måste bara visa den igen. Det här var första H&M- magazinet jag roffade åt mig när jag var på stan och jag älskar den! Det är så mycket inspiration och trender och nyheter i modevärlden så man vill bara slita ut allt och ta på sig det! Och den är... Helt gratis!

Twilight

Jag kom hem från el-gitarren för ca en timme sedan och då ställde jag mig i duschen. Efter det var det middag. MAT ♥ Pappas hemgjorda köttbullar med oliver i och purjolök igen, så jävla gott! Med pasta också :)
I skolan var det bra, var bara lite trött för jag läste mycket Twilight igårkväll. Nu lyssnar jag på Skrillex<3 Men ska öva lite el-gitarr snart efter att jag röjt upp lite på mitt rum.

Hemma fra värmland!

Jag älskar värmlänska<3 Så jävla go' dialekt så det inte är klokt.
Nu har jag kört Gokart för första gången i mitt liv. Det gick hur bra som helst och det var såå roligt!! Jag körde om brorsan 2 gånger haha ;D Fast han vann med bättre varvtider, men det är ändå en skön känsla ;) Min släkt är verkligen bara förhärlig! I värmland bor de på pappas sida och, jisses! Vilken humor vi har!
Alla skrattade så mycket och vissa blev helt tårögda, för appen "Farts for Free" för iPhonen. Haha!
Här är lite bilder på mig från Gokart körningen:
Jag före brorsan haha.

Mobilinlägg - Hos farbror

Nu ar jag hos en av mina farbroder och ska sova har en natt. Gokartn var sa j*vla kuul!!! Berattar mer om det sen nar jag kommer hem. Mitt projekt just nu e Om jag kunde dromma :) Igen haha.

Vi ses ♥

ODÖDLIG

Jag har verkligen kännt mig som värsta soffpotatisen idag! Jag har gått i mjukisbyxor och linne och adidasjacka i skolan. Seriöst jag såg säkert ut som en sån här "Aa, jag bryr mig inte ett skit om någonting..." -tjej -.-'
Aja, jag kunde inte ta jeans för att ALLA var hos pappa. Men nu är jag hos pappa igen så nu blir det fan jeans hela veckan och aldrig mera mjukisbyxor! Förutom hemma då ;)
JAG HAR SKRATTAT HELA DAGEN LÅNG FÖR ATT MINA KOMPISAR ÄR BÄST I VÄRLDEN OCH MIN LÄRARE ÄR FAN OCKSÅ BÄST.
Jag kommer att vara odödlig, för jag har skrattat så mycket så jag har förlängt mitt liv till 1000.

after school

Efter skolan idag tog jag bussen till "byn" där jag bor och fikade på ett café med Maja och Paulina. Det var så mysigt! Och det kostade bara 10 kr. Sen gick vi till våra gamla klasskompisar och träffade dom :)
fv. Pawo och Maja ♥

Archie's Final Project

Den här filmen verkar otroligt bra! Shane Dawson berättar om den lite i sluten av den här videon.
Den kan nog påverka en ganska mycket om hur man ser på livet och döden. Den handlar om en kille som ska filma när han tar livet av sig. Kolla på trailern och Shane's video, ett bra tips för er som inte mår helt bra med er själva eller vill se en intressant film.

Pizza-tajmu

Nu har jag precis ätit en inbakad Hawaii ♥ Haha, jag sa till Maja och Lotta på bussen hem: "Åh va jag är sugen på pizza! Jag måste be mamma köpa hem det ikväll." Då sa Lotta att det ät ju sån mat man blir tjock av, men jag ville ha det ändå.
Så, nu har jag käkat det! :) Nu ska jag kolla på samma video i inlägget under, en gång till. Jag har hittat min drömkille... Han som sjunger "Nice Guys" är bara så fiiin!

Sovdags

Jag sitter med lillebror och kollar på nigahiga på youtube. Gud va vi skrattar! Fast vi ska lägga oss nu.. om 5 minuter.
http://www.youtube.com/watch?v=xfeys7Jfnx8 <-- Den bästa videon :'D
Kram & Godnatt,
Tea

Stolt

Idag har jag gått 1 mil! Vi gick Gula Stigen till Sunnersta (Skarholmen) i Uppsala, där vår båt ligger förresten :) Jag när jag såg vart vi hade kommit;  "Va? Skojar ni! Har vi gått från skolan ända till Skarholmen!?"

När vi äntligen kommit fram fick vi äpple, läskburk (!) och en baguette med ost, skinka och gurkskivor i. Jisses, vart helt proppmätt för jag hade ju min matsäck också. Sen visade Pelle (gumpaläraren) oss hur man gjorde upp en eld, sen delades vi in i grupper med ca 4 pers i och så fick vi göra upp varsin eld och koka vatten. Det gick sådär haha. Men till slut fick vi fyr på den :)

Friluftsdag

Idag så har jag friluftsdag med alla 7:or. Vi ska gå något som heter Gula Stigen i Uppsala. Pappa var så snäll igår så han köpte med sig drickyoghurt, banan och en kexchoklad till mig bara sådär! Att ha till mellis idag
Och ingen fara, man får ha med sig lite choklad som energi sa min lärare.

Kram

Pictures from Uppsala

Fågeldammen i Uppsala.
Jag i dom beicha(?) uggsen. Vill ha!
Snyggaste "skjortblusen" någonsin..
Vill ha den med ♥ Behöver en ny skolväska faktiskt.
Fin bild på mig och Hanna! Och våra nyköpta halsband.

Shopping: New In


Halsband från New Yorker - 79 ;- | Duschkräm från H&M - 20 ;-

Efter skolan var jag med Hanna i stan! Vi gick runt lite i Uppsala C och så. Nu är jag hos pappa fast det är mammavecka. Men jag vill vara här :) + att jag var extra hos mamma 2 dagar förra veckan.

TIPS

Köp produkter från NiveaH&M, det är jättebra rabbat! Därför var duschtvålen så billig ;)

Morgondagen

I morgon börjar jag skolan 20 över åtta och slutar 14.10. Sen ska jag gå på stan med min kompis Hanna :) Just nu har jag kollat på olika shoppingsidor på nätet och hittat massa fint.. Här är från Ginatricot:
Nu ska jag lägga mig och sova. Skönt!

Wonderwall

Efter skolan var jag med Maja :) Nu ska jag äta plättar till middag! Dom andra har redan ätit något annat för jag var på el-gitarr. I läxa har jag Oasis med Wonderwall (http://www.youtube.com/watch?v=6hzrDeceEKc).
Jag är inne på weheartit.com just nu och hittar massor av inspirerande bilder.

10 år sedan

Ronja åkte hem ungefär tre och sen kollade jag på tv. Min dag var inte så mycket mer än det.
Idag var det 10 år sedan World Trade Center rasade. Jag kollade på Rapport på tv om det och hur det var i New York. Det är verkligen hemskt det som inträffade! Jag förstår ibland inte hur människor tänker...
Jaja, tvätten väntar! Var possitiv! :D

Ronja sover över!

Här kommer lite bilder från konserten och Kulturnatten i Uppsla:

 Uppsala ♥
 Hon sjöng så bra live så att jag fick rysningar... Showen var jättebra!
 Ronja :D

Tove Styrke i Uppsala 19.00

Ikväll klockan sju ska jag och min kompis Ronja på Tove Styrkes konsert i Uppsala. Hon sjunger jättebra live. Åh, tänk när hon kör White Light Moment live och vi får se och höra det med egna ögon. Längtar... Mamma och jag hämtar Ronja drygt fyra och då åker vi in till Uppsala och går på stan ett tag hon och jag :) Nu ska jag städa huset! Behöver lite cash till shopping.
http://www.evenemang.se/tove-styrke.html <-- Information om konserten.
Tove Styrke – White Light Moment <-- Spotify.


Vinnare av Dagens Blogg!

Dagens blogg är... http://welikeitfat.blogg.se/
Grattis tjejer! :D

Nu tänker jag plugga. Halv tolv? Yesbox, för jag har verkligen inte kämpat idag som jag borde ha gjort.. Så nu kör jag! Btw, Grattis Morfar! Hoppas att du haft en bra födelsedag ♥

Just nu: IDOL

Nu kollar jag på Idol och käkar Pringles med Sourcream & Onion, bästa smaken! ♥

Kladdkaka

Jag har ju hemstudiedag. Men en kladdkaka att mumsa på medans man pluggar är ju inte helt fel! :)

H&M - Autumn Outfit


Nu kör vi !


IKEA - Inköpt

Nu har jag och mamma precis kommit hem från IKEA. Jag älskar att åka dit för man får jämt så himla mycket inspiration! Plus att mamma och jag åt middag där och det är ju inte alls fel ;)

Då har jag smakat Strawberry Cheesecake för första gången! Den var så god...

Det här fick jag av mamma:  Ett block för 29 ;- och en bok för 49 ;-

Ikväll ska jag läsa och titta och få massor av inspiration tills jag flyttar i oktober.

Vinn Skor Från Jeffery Campbell!


Hon som håller i tävlingen heter Sarah och har bloggen http://fashionpunch.blogg.se. Klicka bara på länken och skrolla ner så hittar ni tävlingen! Eller klicka på denna direktlänk till inlägget: [Länk]

Jag är med och tävlar om dessa fantastiska skor från Jeffery Campbell.


Hemstudiedag

Idag har jag hemstudiedag så jag slipper åka till skolan. Jag har tagit hem 5-6 olika ämnen att jobba med. Så det ska bli nice! Jag har räknat lite matte hitills och nu ska jag jobba med Historia :/
Det goda är att jag kan dricka cacao cream idag med för jag är på mammas jobb igen :)

p å . m a m m a s . j o b b

Nu sitter jag här på mammas jobb och gör inget annat än sitter vid datorn.. Och dricker en kopp cacao cream ♥ nu vet jag inte varför det står devote där riktigt... jag kopiera från min andra blogg så tro inte att jag tar bilder från någon annan tjej och låtsas ;o

Jag har ingen aning om vad AUS står för... men I ♥ koppar är fint så tog den. Vet någon vad det står för?
I Austrailia? I Akademiska Uppsala Sjukhus? Haha...

Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin , så är du bäst! :D

bloglovin

Är hos Pawo!

Maja, jag och Pawo åkte hem till henne efter skolan. Vi har det kul :D Fast Maja åkte hem nyss och Pawo och jag lagar mat. Lax och potatis och sås, yummy. Mamma hämtar mig klockan 18 så det är snart.. Men då ska jag med henne till hennes jobb för hon måste fixa något. Då tänker jag dricka Varm Choklad



Hemma från KS

Dagen var bra. Vi hade matte i princip hela dagen.. Jag har gjort klart en uppgift också på svenskan som heter "En dag i mitt liv" :) Man fick skriva om en dag som fick vara hur som helst. En dag när man är liten eller om 10,20,30 år kanske. Man fick själv bestämma och det fick var 1,5 A4 sida lång.

Här pluggar jag med Maja :) ♥

Ungcancer.se


Hjärtgripande ♥

Skola

Hejsan, nu ska jag gå till bussen snart. För övrigt går jag i Uppsala i en skola som heter Kunskapsskolan Uppsala Norra (KS). Bästa skolan ever! Jag började ju där i 7:an i år :) Jag böljar 8.20 och slutar 14.10. Så ja kommer hem drygt halv fyra ungefär.

Pluggis

Nu måste jag räkna ut mitt matte-uppgiftsblad som är tills i morgon. Men det går rätt fort för jag är snart färdig ;) Maja åkte hem för en timme sen. Vi hade kul som vanligt hihi. ^^ Jag åt världs go' middag! Pappa gjorde hemgjorda köttbullar (as usual) men nu hade han hackade olivbitar och strimlad purjolök och la i.. Så gott!

Är med Maja

Vi kom hem från skolan för en timme sen ungefär. På vägen hem till mig så stannade vi och klappa en katt med heelmysig päls. Så söt! När vi skulle gå följde den efter oss ♥
Nu ska jag på el-gitarr :)



Designen är färdig!

Så, nu tror jag att allting är färdigt :) Härligt! Hoppas ni tycker om den. Ni får gärna kommentera ett: "Fint" om ni har tid ♥

Kram, Tea.

God morgon.. ?

Jag tror jag somnade efter fem-halv 6 något sånt "/ Jag gick upp klockan 13 och då åt dom andra lunch. Så jag fick omelett-pannkakor till frukost! ^^ Just nu är bara lillasyster och jag hemma för pappa och brorsan är på prommenad :) Vilket jag inte pallade för har fett hår och ska duscha.. Fräscht fräscht! haha.

Ginatricot x4

Här är några av de snygga kläderna från Ginatricot! (Min favoritbutik ♥)

Ny blogg, ny start.

Ja nu testar jag en ny blogg här :) Jag heter Tea och bor i Uppland och är född- 98. Jag är alltså 13! Jag tycker om att rita, läsa, shoppa, vara med kompisar och det mesta faktiskt.
Min blogg kommer att handla om min vardag, outfits och mina inköp och shopping (t.ex. wants). Hoppas ni gillar den här bloggen! :D Jag får nog in ett eller två inlägg per dag ;)
(övrigt: jag vet inte hur länge jag har den här bloggen..)
This is me:
En design kommer upp senare, I'm working on it.
Kram, Tea.

RSS 2.0